altijd de beste bank voor de beste prijs bekijk een vestiging bij u in de buurt
Chateau d'Ax - Italiaans vakmanschap

Italiaans vakmanschap

Chateau d’Ax is in 1948 opgericht in Italië. De liefde voor meubels is gedurende de jaren uitgegroeid tot een familiebedrijf met liefde voor het vak. Kwaliteit staat voorop. Daarom worden bepaalde onderdelen met de hand vervaardigd in onze fabriek in Lentate sul Seveso-Milano. Vakmanschap waarbij een scherp oog voor detail hoog in het vaandel staat en kwaliteit gewaarborgd wordt.

Chateau d'Ax - rechtstreeks uit eigen fabriek

rechtstreeks uit eigen fabriek

Bij Chateau d’Ax bieden we de beste bank voor de beste prijs. Dit kunnen we doen omdat de banken die we in onze Italiaanse fabriek maken, rechtstreeks in Nederland verkopen. Dus geen tussenhandelaren, die de prijzen onnodig hoog opvoeren. Wel een goede bank voor een eerlijke prijs. Rechtstreeks uit eigen fabriek, bij u in de woonkamer.

Chateau d'Ax - Ons verhaal

Ons verhaal

Met verkooppunten in 84 landen, heeft Chateau d’Ax zich in 60 jaar weten te ontpoppen tot internationaal meubelspecialist. Geboren in Italië, richt ons merk zich op de markt voor modern wooncomfort.In Nederland staan de 16 eigen vestigingen onder leiding van Willem Hoefakker, een expert op het gebied van meubelmarketing. Willem en zijn team zijn geïnspireerd geraakt door het vakmanschap en expertise waarmee de banken in Italië worden ontworpen en gemaakt. Een grootschalige introductie in Nederland kon daarom niet uitblijven.

Chateau d'Ax - Ons team

Ons team

Het team van ‘vakidioten’ van Chateau d’Ax wordt aangestuurd door initiatiefnemer Willem Hoefakker samen met Jochen Cornelissen. Willem Hoefakkers’ roots liggen in het ontwerpen en ontwikkelen van zitmeubelcollecties voor toonaangevende meubelbedrijven in Nederland en daarbuiten. Jochen Cornelissen is afgestudeerd industrieel ontwerper en heeft zijn weg via de internationale mode naar de meubelbranche gevonden. Beiden hebben jarenlange ervaring en verstaan de wensen van de Nederlandse consument goed en vertalen dit perfect in vorm, kleur en materiaalgebruik naar de collectie van Chateau d’Ax.